divendres, 26 de març del 2021

SETMANA CULTURAL 2020-2021

 Durant la setmana del 22 al 26 de març hem celebrat a l'escola la Setmana Cultural. Enguany el tema ha estat "Les construccions del Món".

Cada dia hem fet un taller o activitat relacionat amb el tema i divendres hem fet una exposició amb les diferents produccions dels infants.

El taller de fang ha donat volum a diferents tipus de construccions, monuments importants del món i diverses construccions per fer una maqueta del nostre poble.

Amb el taller de "Gravitrax" construeixen un recorregut amb diferents peces aprofitant els principis del magnetisme, la cinètica i la gravetat. És un joc de construcció CTIM (ciència, tecnologia, ingenieria, matemàtiques).

Amb el taller de "kapla" desenvolupen aptituds per pensar en tres dimensions i permet descobrir i desenvolupar diferents mètodes de construcció. Afavoreix l'aprenentatge de la geometria, física i tecnologia, iniciant-los en el món de l'art, l'univers de les formes i el volum.

Amb diferents materials reciclats han pogut realitzar diverses construccions pel poble i amb espaguetis han elaborat construccions geomètriques.

Per últim, al taller de "Zometool" han pogut fer construccions amb volum fent treball en equip.


Bones vacances!!!

SETMANA CULTURAL